Samsung Galaxy S8 kan komma att få samma skämteknik om Galaxy Note 7 använde sig av

När Samsung presenterade Galax Note 7 var en av de stora höjdpunkterna mobilens skärm. Telefonnen var nämigen den första i sitt slag att använda sig av en HDR-skärm tillsammas med en teknik som kallades för Y-Octa. Nu ser det ut som att Samsungs kommande flaggskepp också kommer få samma typ av panel!

Ryktet kommmer från en okänd källa som menar på att Samsung Galaxy S8 kommer få samma Y-Octa skärmteknik som den skrotade brodern Galaxy Note 7. Vad innebär Y-Octa tekniken kanske du undrar? Jo, det är så att det är en teknik som gör telefonernas pekskärmar mera känsliga. I februari 2017 får vi veta mer då telefonen kommer presenteras då!

Bild: All Smartphone Updates

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...