Posted in: Uncategorized

ZUK presenterar Edge med mycket skärmyta på framsidan

ZUK har precis presenterat Edge, en telefon som i grund och botten är tillverkad av Lenovo. ZUK Edge har imponerande mycket skärm på framsidan och telefonen kommer inte heller kosta särskilt mycket sett till specifikationerna.ZUK Edge har fått en 5,5 tum stor skärm med ett glas som sluttar ner ytterst lite längst enhetens långsidor (2,5D). Lenovo nämner inte vilken upplösning telefonen fått, men jag förmodar att det handlar om en Full HD-upplöst panel.

Vidare hittar vi processorn Snapdragon 821 med antingen 4 eller 6 GB RAM, båda modeller kommer med 64 GB inbyggt minne.
Om vi går vidare till kamerorna så har mobilen fått en främre 8 MP kamera och en bakre kamera på 13 megapixlar med ett bländaravtal på f/2.2.

Bilder: ZUK

Om vi går över till den övriga prestandan så har Edge fått en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan (som låser upp mobilen på blotta 0,9 sekunder) , ett 3100 mAh stort batteri tillsammans med en USB Type C-kontakt med stöd för snabbladdning, en pulsmätare placerad under kameran och Android 7.0 Nougat från start.

Telefonen kommer finnas tillgänglig från och med den 1a januari i ett gäng asiatiska länder. Modellen med 4/64 GB minne kommer kosta motsvarande 3100 svenska kronor medans modellen med 6/64 GB minne istället kommer gå loss på motsvarande 3400 kronor. E n sak är säker i alla fall, man får mycket för pengarna på pappret.

Källa

Back to Top