Hem Fler olycksfall drabbar Samsung – denna gång exploderade en Galaxy S6 Edge+

Fler olycksfall drabbar Samsung – denna gång exploderade en Galaxy S6 Edge+

Bild: Android Orgin

Samsung har inte haft något bra år på mobilmarknaden med exploderande batterier och således gnälliga kunder. Nu framkommer det att en kunds Galaxy S6 Edge+ har exploderat när enheten satt på laddning. 

En kund har rapporterat att hennes Samsung Galaxy S6 Edge+ exploderade när den satt på laddning. Kvinnan säger att telefonen inte betett sig konstigt innan den exploderade, utan att det bara hände. Som tur var fick kvinnan inga skador, men desto värre blev det för hennes telefon som totalförstördes.
Det här är en händelse som rör enstaka exemplar av mobilen, vilket betyder att det inte är något produktionsproblem.

Källa

Lämna ett svar