LG G6 blir utan dubbla kameror

Bild: androidauthority

Det har nyligen inkommit två bilder till den enorma redaktionen på Mobilanyheter, två bilder som sägs föreställa LG:s kommande toppmodell G6. För er som gillade LG:s Friends i G5 kan jag glädja då det ser ut som att LG kommer behålla konceptet även i G6.  


LG G6 kommer av bilderna att döma påminna mycket om föregångaren G5. Det är oklart huruvida mobilen kommer få tillgång till samma modulsystem som G5 fått, men LG lovade att man även skulle satsa på moduler till kommande år när ma introducerade G5.

Vid en första anblick ser det ut som att G6 även den kommer få dubba kameror på baksidan. Vid en närmare titt ser jag dock att det bara sitter en lins på mobilens baksida. På baksidan kommer vi också finna strömknappen som kombinerad fingeravtrycksläsare.

Enligt källan kommer G6 bli 7,2 mm tunn (att jämföra med G5:s 7,3 mm). Jag tycker det är riktigt bra att LG ser ut att behålla hörlursuttaget. LG ser ut att försöka pressa ner yttermåttet så mycket som möjligt, då G6 ser ut att få riktigt mycket skäm på framsidan.

Bild: androidauthority

Lämna ett svar