Tillbakablick av den gångna veckan: detta har hänt i mobilvälden (vecka 52)

2017 har precis tagit sin början och ännu en vecka har passerat med spännande nyheter i mobilvärlden. Som vanligt har jag rapporterat en hel del om Samsungs kommande Galaxy S8, men det har också spekulerats i vad HTC kommer presentera på sitt event den 12e januari. 


Det har både spekulerats om att Samsung Galaxy S8 Plus kommer få tillhörande S-Pen men också att mobilen kommer i två storlekar samt att mobilerna kommer få knapparna placerade  skärmen. En källa har också sagt att Gear IconX kommer ingå i boxen när man köper en S8 eller S8 Plus.

Det är högst oklart vad HTC kommer presentera på sitt event den 12e januari. För stunden sägs det däremot att man kommer presentera maxade bjässen U Ultra med bland annat en 6 tumsskärm med Quad HD-upplösning.

En video på LG G6 sägs också ha läckt ut på nätet. Om G6 visar sig bli som telefonen på bilden så kommer G6 förhoppningsvis bli ett riktigt monster. G5 är en riktigt bra telefon, men med brister så som bristande byggkvalitet (gäller bara vissa exemplar), något jag hoppas och tror LG fixat med G6.

Utöver detta har jag även rapporterat om att Samsung siktar på att få ut den skarpa versionen av Android Nougat till S7 och S7 Edge till slutet av januari. Nästa vecka drar den gigantiska teknikmässan CES igång och några som kommer vara närvarande är Huawei som kommer presentera en ny Honor-mobil.

Hoppas du gillar de nyheter och tester jag skriver om och även kommer följa sidan lika intensivt 2017!

Related Posts

One thought on “Tillbakablick av den gångna veckan: detta har hänt i mobilvälden (vecka 52)

Lämna ett svar