Hem FlashScore – bästa sportappen 2017 (annons)

FlashScore – bästa sportappen 2017 (annons)

För den som har ett favoritlag i en sport är matchbevakning A och O. Med modern teknik är en app att föredra och då det kommer till liveresultat, målservice, statistik och livereferat så finns det en som sticker ut lite extra. Den appen heter FlashScore och de senaste åren har appen seglat upp som den mest populära och bästa sportappen 2017. Appen finns att ladda ner gratis till iOS och Android och den fungerar perfekt att använda tillsammans med bland annat Apple Watch.

Vad som gör appen riktigt bra och stark i förhållande till sina konkurrenter är att man erbjuder en stabil koppling till FlashScore.se – webbsidan som erbjuder uppdaterad livescore. Kopplingen består bland annat i att Du som användare kan registrerar ett FlashScore-konto och därefter logga in på webbsidan och i appen. När du är inloggad så kan du med några enkla klick lägga till dit favoritlag och dina ligor, samt markera vilka matcher du vill få notiser om. Appen och webbsidan synkroniseras så att du aldrig riskerar att missa ett mål igen! Att registrera ett sportkonto hos FlashScore är helt gratis och tar endast några minuter.

Vad som också gör FlashScore till marknadsledande är den gedigna data som man erbjuder till matcher och event samt det stora utbud av sporter som man följer. Detta innebär att du förutom uppdaterad målservice även får tillgång till statistik, livetabeller, oddsjämförelse, formkurva, startuppställningar, tv-tider och mycket annat.
Gör som över 100.000 andra användare redan gjort – använd FlashScore och säkra din målservice!

Lämna ett svar