Jag gör en unboxing på Xperia XZ1

Under dagen har jag fått tagit emot ett paket från Sony innehållande en Xperia XZ1. En telefon som kan skanna av objekt i 3D, hur coolt låter inte det?! Innan jag börjar testa mobilen kommer här en liten unboxing-text på luren. 


Om vi börjar med att ta en titt på lådans framsida finner vi här en Xperialogga och ett Sony-märke. Sony har även format bokstaven “X” i en vit siluett. De högra och vänstra långsidorna är helt blanka men vi finner telefonens namn på under- och översidan av lådan. På baksidan finns lite specifikationer för telefonen där det bland annat framkommer att XZ1 fått en bakre 19 MP-kamera som kan spela in video i 960 fps. 

Om vi dyker ner i telefonlådan så finns följande:

  • Xperia XZ1 
  • En USB Type C-sladd 
  • En stickpropp 
  • En snabbstartsguide 
Som ni kan se medföljer det inte särskilt mycket i lådan. Jag tycker Sony kunde ha skickat med ett par hörlurar eftersom det är ett skräddarsytt fack för just hörlurar i lådan. 
Test kommer inom kort!

Sånt som också kan intressera…

Lämna en kommentar