Uncategorized

MKBHD tar en titt på Razer Phone

MKBHD har nyligen tagit en titt på Razers första smartphone som kort och gott heter Razer Phone. Han nämner att Razer, på sitt första försök, lyckats få ihop en grymt bra smartphone. 


Marques nämner att han gillar designen eftersom att telefonen, trots sitt väldigt rektangulära format, sticker ut från dagens telefoner (tillsammans med Sony). Skärmen och ljudet är två andra grejer han nämner som bra. Det han nämner som mindre bra är de dubbla kamerorna på telefonens baksida. 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...