Uncategorized

Det är dags att steppa upp – fler inlägg ska till!

På senare tid känner jag att jag inte fått ut tillräckligt med artiklar på sidan. Därför har jag nu bestämt mig för att steppa upp för att kunna lägga upp ännu mera tester och nyheter på sidan. 


Jag må kanske hålla samma tempo som mina närmsta konkurrenter. Men mitt mål har hela tiden varit att lämna dom i rampljuset. Därför har jag nu bestämt mig för att steppa upp tempot på sidan. Utan er läsare hade det inte varit möjligt att driva Mobilanyheter. Därför ställer jag nu frågan till er: vad mer (inom mobiltelefoni) vill ni att jag ska skriva om?

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...