Uncategorized

Samsung Galaxy S9 och S9+ sägs bli först med Snapdragon 845

När Samsung släppte Galaxy S8 och S8+ visade det sig att företaget hade haft ett nära samarbete med Qualcomm. Det resulterade i att Galaxy S8 och Galaxy S8+ blev först ut med Snapdragon 835. 


Nu sägs det återigen att Samsung kommer bli först med ett nytt prestandachipp från Qualcomm, nämligen Snapdragon 845. Det är oklart hur länge Samsung och Qualcomm kommer hålla på chippet tills att man släpper det till övriga tillverkare, men sannolikheten är bland annat stor att LG kommer utrusta G7 med Snapdragon 835. 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...