Uncategorized

Xiaomi Redmi 5 och 5 Plus ser riktigt fina ut för prislapparna!

Xiaomi avslöjade under gårdagen att företaget kommer offentliggöra två nya telefoner i Redmi-serien nu på torsdag. Som vanligt när det handlar om enheter ur Redmi-serien handlar det om budgetmobiler. 

Av bilden nedan att döma kommer Redmi 5 och 5 Plus vara utrustade med det avlånga 18:9-formatet, vilket innebär att telefonerna skulle få dubbelt så höga som breda displayer. Desto mer överraskande är telefonernas prislappar. Enligt källor kommer Redmi 5 och Redmi 5 Plus kosta runt 1000 kronor, imponerande!

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...