Uncategorized

Qualcomm offentliggör Snapdragon 845 – är 30% snabbare än sin föregångare

Qualcomm har under natten offentliggjort företagets nyaste och bästa chipp hittills: Snapdragon 845. Det här chippet är bland annat 30% snabbare än Snapdragon 835. 

Snapdragon 845 har utrustats med totalt åtta processorkärnor: fyra som tickar på i 2,85 GHz samt fyra som tickar på i 1,8 GHz. Grafikprocessorn Adreno 630 ska också ha blivit förbättrad med 30%. Snapdragon 845 ska dessutom stödja upplåsningsmetoder som fingeravtryck, ansiktsigenkänning, röst och iris.

Qualcomm meddelar att Snapdragon 845 kommer sitta i enheter som presenteras tidigt 2018 från bland annat LG, Samsung, Xiaomi, HTC och Sony.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...