Uncategorized

Arbetar Apple på en iPhone XC?

Alla minns vi nog iPhone 5C: en budgettelefon från Apple iklädd i ett plastskal som gått bra mycket sämre än vad företaget hade hoppats på. Men kommer Apple trots allt släppa en uppföljare till mobilen? 


En källa har under gårdagen uttalat sig om att Apple kan komma att presentera en uppföljare till iPhone 5C, en telefon som presenterades 2013. Som ni kan se på bilden liknar iPhone XC vanliga ”X” mycket på utsidan med undantag för baksidan som ersatts med en plastkonstruktion. Det skulle enligt mig inte alls vara någon dålig ide att släppa en billigare variant av iPhone X med tanke på att den nuvarande X:en är dyr.

Källa

(function () {
var s = document.createElement(”script”);
s.type = ’text/javascript’;
s.async = true;
s.src = ’//tcd.tourn.se/js/autoload.min.js’;
var x = document.getElementsByTagName(’script’)[0];
x.parentNode.insertBefore(s, x);
})();

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...