Uncategorized

Ny telefon från ZTE Nubia läcker med nästan 100% display

En ny telefon från ZTE Nubia har under lördagen läckt ut på bild. Enligt mig sticker den ut från mängden genom att erbjuda riktigt mycket display på framsidan. 


Telefonen påminner en hel del om Essential Phone eftersom att ZTE, likt Essential, ser ut att satsa på att placera den främre kameran för sig själv på framsidan (mitt i displayen). Telefonen ser fortfarande ut att få en kant under displayen för diverse sensorer.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...