Uncategorized

Specifikationer till Xperia XZ2 läcker!

Under natten (Thailändsk tid) har en ny telefon från Sony påträffats på nätet. Enligt källor rör det sig antagligen om en uppföljare till Xperia XZ1. 


Enligt dokumentet kommer telefonen få en 5,48 tumsskärm med upplösningen 1080 x 1920 pixlar. DFet ser således ut som att nästa flaggskepp från Sony kommer få mindre bezel runt displayen. Om uppgifterna visar sig stämma betyder det också att uppföljaren till XZ1 kommer få formatet 16:9 och inte 18:9-formatet som många andra flaggskepp.


Utöver displayens storlek och upplösning avslöjas det också att uppföljaren till XZ1 kommer få nya Snapdragon 845-processorn tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Telefonen kommer få två bakre 12 MP-kameror och en främre 15 MP-kamera. I övrigt ser det ut som att telefonen kommer få ett 3130 mAh-batteri och komma med Android 8.1 Oreo från start.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...