Uncategorized

Kan det här vara nya Xperia XZ2?

Sony kommer med största sannolikhet presentera företagets nya mobil Xperia XZ2 på årets MWC-mässa. Nu kan telefonen ha läckt ut på bild.


Av bilden nedan att döma kommer Xperia XZ2 få extremt mycket displayyta på framsidan. Mer än till exempel Samsung Galaxy Note 8 och Huawei Mate 10 Pro. Sonys nuvarande mobiler har väldigt stora bezels, men om telefonen på bilden nedan är Xperia XZ2 satsar Sony antagligen helhjärtat på telefoner med små bezels.

Senaste nytt: Klockren bild på Samsung Galaxy S9 läckt. 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...