Uncategorized

Ny bild publiceras på Nokia 9

Den 19e januari kommer HMD Global hålla ett event där företaget förväntas visa upp nya flaggskeppet Nokia 9. Nu har en påstådd bild på mobilen läckt ut på nätet. 


Av bilden nedan att döma kommer Nokia 9 få formatet 18:9 med tunna ramar runt displayen. HMD Global ser däremot inte ut att satsa på något edge-display på nya flaggskeppet. Skärmen sägs mäta 5,5 tum, och om Nokia 9 får så tunna ramar runt displayen som bilden nedan visar kan mobilen bli riktigt kompakt.

Källa

(function () {
var s = document.createElement(”script”);
s.type = ’text/javascript’;
s.async = true;
s.src = ’//tcd.tourn.se/js/autoload.min.js’;
var x = document.getElementsByTagName(’script’)[0];
x.parentNode.insertBefore(s, x);
})();

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...