Uncategorized

Nya Samsung Galaxy A5 (2018) läcker

Samsung börjar hitta tillbaka till gamla tider då tillverkaren släppte massor med modeller årligen. Sedan en tid tillbaka har tillverkaren trappat ner modellerna, men är Samsung på gång att hamna i samma ”fälla” igen? 


Nyligen släppte Samsung modellerna Galaxy A8 och A8+. Nu ser det ut som att Samsung dessutom kommer släppa en ny Galaxy A5. Det ser ut som att modellen kommer få en 5,6 tumsskärm med Full HD-upplösning, processorn Exynos 7885 tillsammans med 4 GB RAM och 32 GB inbyggt minne och främre samt bakre 16 MP-kameror.

Källa

(function () {
var s = document.createElement(”script”);
s.type = ’text/javascript’;
s.async = true;
s.src = ’//tcd.tourn.se/js/autoload.min.js’;
var x = document.getElementsByTagName(’script’)[0];
x.parentNode.insertBefore(s, x);
})();

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...