Uncategorized

ZTE Blade V9 läcker

ZTE Blade V9 har nyligen läckt ut på ZTE:s hemsida. Både bilder och specifikationer på enheten har påträffats.

Telefonen kommer få en 5,7 tumsskärm med det nya 18:9-formatet med upplösningen 2160 x 1080 pixlar. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 450 tillsammans med 2, 3 och 4 GB RAM med antingen 16, 32 eller 64 GB inbyggt minne.
På baksidan sitter en primär 16 MP-kamera tillsammans med en 5 MP-kamera. Bägge har bländartalet f/1.8. Den främre kameran har fått upplösningen 13 megapixel. I övrigt har ZTE Blade V9 fått en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och ett 3220 mAh-batteri.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...