Uncategorized

Här är Samsung Galaxy S9 och S9+

Samsung har ännu inte presenterat företagets nya flaggskeppsmobiler Galaxy S9 och S9+. Det har vid detta lag läckt väldigt mycket om telefonerna, och här kommer samtliga läckor samlade! 


Om vi börjar med Samsung Galaxy S9 så sägs det att mobilen kommer få en 5,8 tumsskärm med Quad HD-upplösning. Under huven kommer telefonen vara utrustad med processorn Exynos 9810 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan hittar vi en 12 MP-kamera medans framsidan pryds av en 8 MP-kamera. 
I övrigt har S9 fått IP68-klassning, en fingeravtrycksläsare (vettigt placerad!), en Iris-läsare, ett 3200 mAh-batteri och Android 8.0 Oreo direkt ur lådan. 
Om vi kollar in Samsung Galaxy S9+ kommer de största skillnaderna vara att mobilen kommer få ett något större 3700 mAh-batteri och en något större display på 6,4″ (fortfarande med samma upplösning). Telefonen kommer utöver ovannämnda saker även få en extra 12 MP-kamera på baksidan (för optisk zoom och bokeh-effekt) och 5 GB RAM. 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...