Uncategorized

Här är nya Nokia 6

HMD Global har som utlovat hållit ett event idag där företaget presenterat andra generations Nokia 6. I den nya versionen sitter bland annat en ny processor. 

Telefonen har fått en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning i det traditionella 16:9-formatet. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 630 tillsammans med 4 GB RAM och antingen 32 eller 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 16 MP-kamera medans vi på framsidan hittar en 8 MP-kamera.

I övrigt har nya Nokia 6 fått ett 3000 mAh-batteri, USB Type-C, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 7.1 från start. Däremot utlovar HMD en snabb uppdatering till Android 8.0.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...