Uncategorized

Pressbilder på Xperia XA2, XA2 Ultra och L2

Sony kommer inom kort visa upp tre nya mobiler i form av Xperia XA2, XA2 Ultra och Xperia L2. Nu har pressbilder läckt ut på samtliga tre enheter. 


Något alla tre modeller har gemensamt är rejäla ramar runt displayerna. Vi kan se att XA2 Ultra fått dubbla främre kameror medans XA2 ser ut att få en ovanligt stor bakre kamera (som sägs få upplösningen 21 megapixel). Det speciella med Xperia L2 och XA2 är att telefonerna kommer få sin fingeravtrycksläsare placerade på baksidan. 
Xperia XA2 Ultra
Xperia XA2
Xperia L2

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...