Uncategorized

Doogee V läcker – har fingeravtrycksläsare inbyggd i displayen

Doogee kommer troligtvis som många andra tillverkare delta på årets CES-mässa. Nu har en mycket intressant telefon från företaget läckt ut på nätet. 


Av bilden nedan att döma kommer Doogee V bli världens första telefon (som inte visats upp som prototyp) med en fingeravtrycksläsare under displayen. Vi kan också se att mobilen fått ”läppen” från iPhone X men också att luren kommer få dubbla bakre kameror och ett klassiskt hörlursuttag!

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...