Det är sista chansen för er nu, Sony

Sony har år efter år släppt telefoner på marknaden som påminner mycket om varandra. Min magkänsla säger att det är allt eller inget det här året för den japanska tillverkaren. 


Sedan 2013 har deras telefoner sett likadana ut. Sedan 2013 har deras gränssnitt sett likadant ut. Det finns inte särskilt mycket som gått framåt för Sonny i deras smartphoneutveckling. Visst, tillverkaren har lagt in några funktioner i mjukvaran som konkurrenterna saknar (som till exempel funktionen där man kan skanna sig i 3D). Men de riktigt stora nyheterna så som en ny front med mera display-yta på framsidan har lyst med sin frånvaro, och gör fortfarande det! 


Sonys mobilförsäljning har sakta men säkert börjat dippa i brist på nytänkande. Deras telefoner kommer inte att räcka till i dagens stenhårda konkurrens. Sony behöver verkligen komma ut med en smartphone med 18:9-format, annars kommer det gå likadant för dom som det gick för Nokia.

Xperia Z från 2013 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!