Uncategorized

Mobilanyheter startar upp forum!

Jag har under dagen bestämt mig för att öppna upp ett forum, ett forum som är tänkt att komplettera sidan. 


Idag finns det ett stort forum om mobiler, och precis som i deras kommentarsfält så är reglerna rätt så stränga i deras forum om jag får säga mitt. Mobilanyhters forum kommer, som namnet antyder, handla om mobiler. Men jag kommer även starta upp lite andra avdelningar i forumet. Jag ska också försöka vara mer aktiv i forumet mot för vad jag är i Disqus-fältet på sidan.

Forumet hittar ni här. Dessutom kommer jag fästa adressen i toppen inom kort. Om ni har några förslag på ämnen ni vill se i forumet så är det bara att plåta ner några rader nedan.

Varmt välkomna!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...