Uncategorized

Pressbild på Alcatel 3V läcker

Under natten har en bild på en kommande mellanklasstelefon från Alcatel läckt ut på nätet. Med bilden medföljer också ett gäng specifikationer. 


Enligt källan kommer Alcatel 3V få en 6 tumsskärm med upplösningen 2160 x 1080 pixlar. Det betyder att vi kommer få se ännu en mobil med formatet 18:9. Under huven finner vi processorn MediaTek MT6737 tillsammans med 2 GB RAM och 16 GB inbyggt minne. Telefonen kommer få en primär bakre 16 MP-kamera tillsammans med en sekundär 2 MP-kamera. På framsidan sitter en 8 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 3000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare och Android 7.1 Nougat från start.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...