Uncategorized

Vivo X20 Plus UD är Vivo:s första mobil med en läsare under displayen

Förra veckan presenterade Vivo världens första mobil med en fingeravtrycksläsare placerad under displayen. Nu har det framkommit vad Vivo kommer kalla mobilen. 


Enligt källan kommer Vivo välja att kalla telefonen för X20 Plus UD. UD är antagligen beteckningen på att telefonen kommer få en fingeravtrycksläsare inbäddad under displayen. Tyvärr så kommer telefonen antagligen inte bli tillgänglig i Sverige eftersom Vivo inte etablerat sig i Europa.

 Källa

(function(c){var g,s=’script’,w=window,n=c.name||’PLISTA’;if(!w[n]){w[n]=c;g=w.document.getElementsByTagName(s)[0];s=w.document.createElement(s);s.async=true;s.type=’text/javascript’;s.src=(w.location.protocol===’https:’?’https:’:’http:’)+’//static’+(c.origin?’-’+c.origin:”)+’.plista.com/async’+(c.name?’/’+c.name:”)+’.js’;g.parentNode.insertBefore(s,g);}
}({
”publickey”: ”1e4a40d964e08999c1a53e8a”,
”origin”: ”se”
}));

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...