Uncategorized

Rykte: Xiaomi jobbar på eget nytt chipp

Förra året presenterade kinesiska Xiaomi företagets första egna processor Surge S1 som satt i mobilen Xiaomi Mi 5C. Nu sägs det att Xiaomi har en uppföljare att visa upp! 


Enligt källan kommer Surge S2 baseras på en 16nm-teknik. Processorn ska totalt innehålla åtta processorkärnor där fyra ska vara klockade till 1,8 GHz medans resterande fyra ska vara klockade till 2,2 GHz. Enligt uppgifter kommer Surge S2-chippet vara tänkt att konkurrera med Huaweis Kirin 960-chipp. Surge S2 sägs göra debut i 18:9-telefonen Xiaomi Mi 6X.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...