Uncategorized

Xiaomi kan etablera sig i Sverige

Xiaomi kommer att medverka på MWC-mässan i Barcelona. Där förväntas tillverkaren visa upp en ny variant av Mi Mix 2 som sägs erbjuda bättre specifikationer. 


Xiaomi etablerade sig för en tid sedan i Spanien, och jag tror att tillverkaren kommer etablera sig i flera länder runtom Europa i framtiden. Sverige tror jag definitivt är ett av dessa länder, och det är inte omöjligt att Xiaomi kommer avslöja vilka länder som den kinesiska tillverkaren kommer etablera sig i framöver. 
Samtidigt har en bild på företagets kommande mobil Mi Mix 2S dykt upp på nätet. Bilden visar att Xiaomi Mi Mix 2S kommer påminna mycket om Mix 2, med undantag för kameran som ser ut att få ny position. 

(function(c){var g,s=’script’,w=window,n=c.name||’PLISTA’;if(!w[n]){w[n]=c;g=w.document.getElementsByTagName(s)[0];s=w.document.createElement(s);s.async=true;s.type=’text/javascript’;s.src=(w.location.protocol===’https:’?’https:’:’http:’)+’//static’+(c.origin?’-’+c.origin:”)+’.plista.com/async’+(c.name?’/’+c.name:”)+’.js’;g.parentNode.insertBefore(s,g);}
}({
”publickey”: ”1e4a40d964e08999c1a53e8a”,
”origin”: ”se”
}));

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...