Uncategorized

Moto G6 Play dyker upp på bild med 16:9-format

För ett tag sedan dök en gäng telefoner från Motorola upp på nätet. Nu har riktigt bra bilder på Moto G6 Play läckt ut på nätet. 


Det ser ut som att Motorola kommer visa upp nya mobiler ur Moto-serien inom en snar framtid. Moto G6 Play förväntas bli en mallanklassmobil (förvänta er en prislapp på typ 4000 kronor) med formatet 16:9. Telefonen sägs få en 5,7 tumsskärm med Full HD-upplösning och processorn Snapdragon 430.

Källa

(function(c){var g,s=’script’,w=window,n=c.name||’PLISTA’;if(!w[n]){w[n]=c;g=w.document.getElementsByTagName(s)[0];s=w.document.createElement(s);s.async=true;s.type=’text/javascript’;s.src=(w.location.protocol===’https:’?’https:’:’http:’)+’//static’+(c.origin?’-’+c.origin:”)+’.plista.com/async’+(c.name?’/’+c.name:”)+’.js’;g.parentNode.insertBefore(s,g);}
}({
”publickey”: ”1e4a40d964e08999c1a53e8a”,
”origin”: ”se”
}));

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...