Uncategorized

Razer släpper ännu en specialupplaga av Phone

Razer har under fredagen presenterat ännu en specialupplaga av företagets smartphone Razer Phone. Den här gången släpper man upplagan för att fira en festival i USA. 


Den nya specialupplagan av Razer Phone har fått en Razer-logga i guld. Det kan jämföras med originalet som har en grå logga medans den andra specialupplagan av telefonen har en grön logga. Den guldiga versionen av Razer Phone kommer också med en pampig låda.

Telefonen börjar säljas på andra håll i världen idag men kommer inte komma till Sverige.

Bild: GSMArena 

Källa

(function(c){var g,s=’script’,w=window,n=c.name||’PLISTA’;if(!w[n]){w[n]=c;g=w.document.getElementsByTagName(s)[0];s=w.document.createElement(s);s.async=true;s.type=’text/javascript’;s.src=(w.location.protocol===’https:’?’https:’:’http:’)+’//static’+(c.origin?’-’+c.origin:”)+’.plista.com/async’+(c.name?’/’+c.name:”)+’.js’;g.parentNode.insertBefore(s,g);}
}({
”publickey”: ”1e4a40d964e08999c1a53e8a”,
”origin”: ”se”
}));

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...