Uncategorized

Suddig bild läcker ut på Nokia 7 Plus

HMD Global kommer inom kort presentera ny hårdvara i form av mobilen Nokia 7 Plus. Detta kommer bli HMD:s första mobil med formatet 18:9. 
Nu har en suddig bild på Nokia 7 Plus läckt ut på nätet. Nokia 7 Plus kommer få en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9. Under huven finner vi processorn Snapdragon 660. På baksidan sitter en 13 MP-kamera och en 12 MP-kamera. På framsidan sitter en 16 MP-kamera.

I övrigt kommer mobilen få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 Oreo från start.

Källa

(function(c){var g,s=’script’,w=window,n=c.name||’PLISTA’;if(!w[n]){w[n]=c;g=w.document.getElementsByTagName(s)[0];s=w.document.createElement(s);s.async=true;s.type=’text/javascript’;s.src=(w.location.protocol===’https:’?’https:’:’http:’)+’//static’+(c.origin?’-’+c.origin:”)+’.plista.com/async’+(c.name?’/’+c.name:”)+’.js’;g.parentNode.insertBefore(s,g);}
}({
”publickey”: ”1e4a40d964e08999c1a53e8a”,
”origin”: ”se”
}));

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...