Uncategorized

Justine tar sig en titt på Apple HomePod

Apple HomePod har inom kort realise i USA. Vissa kända YouTubers har fått hem sina exemplar av högtalaren lite extra tidigt. 


En av dessa är Applefantasten Justine Ezarik. I vanlig ordning imponeras hon av det mesta eftersom det handlar om en produkt från Apple, men hon tycker framförallt ljudet ur högtalaren är riktigt bra. Som mina kollegor på Feber tidigare rapporterade om har Apple en bit kvar på assistentfronten då Siri bara kan fokusera på en röst just nu. Förhoppningsvis kommer Apple skicka ut en uppdatering i framtiden så att Siri kan höra skillnaden på olika röster.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...