Uncategorized

Kommer Sony presentera XZ2 på MWC trots allt?

Vid ett tillfälle påstods det att Sony skulle presentera Xperia XZ2 på IFA-mässan i Berlin som drar igång i september. Så ser dock fallet inte ut att bli. 


Under förmiddagen har Tre i Irland råkat avslöja att Sony har Xperia XZ2 på ingång. Det innebär att Sony med största sannolikhet kommer presentera Xperia XZ2 tillsammans med monstret Xperia XZ2 Premium. Mobilerna får förhoppningsvis mindre bezels än företagets nuvarande mobiler i flottan.

Källa

(function(c){var g,s=’script’,w=window,n=c.name||’PLISTA’;if(!w[n]){w[n]=c;g=w.document.getElementsByTagName(s)[0];s=w.document.createElement(s);s.async=true;s.type=’text/javascript’;s.src=(w.location.protocol===’https:’?’https:’:’http:’)+’//static’+(c.origin?’-’+c.origin:”)+’.plista.com/async’+(c.name?’/’+c.name:”)+’.js’;g.parentNode.insertBefore(s,g);}
}({
”publickey”: ”1e4a40d964e08999c1a53e8a”,
”origin”: ”se”
}));

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...