Uncategorized

ZTE kommer visa upp Blade V9 på MWC

Det ser ut som att kinesiska ZTE kommer hålla ett event på MWC-mässan. Antagligen kommer företaget presentera en budgettelefon i lyxförpackning. 


Telefonen förväntas få en 5,7 tumsskärm med Full HD-upplösning i formatet 18:9. Under huven ser det ut som att ZTE kommer dra nytta av chippet Snapdragon 450 tillsammans med antingen 2/16, 3/32 eller 4/64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 16 MP-kamera tillsammans med en sekundär 5 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 13 MP-kamera.

I övrigt kommer mobilen få ett 3200 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android Nougat från start.

Källa

¨

(function(c){var g,s=’script’,w=window,n=c.name||’PLISTA’;if(!w[n]){w[n]=c;g=w.document.getElementsByTagName(s)[0];s=w.document.createElement(s);s.async=true;s.type=’text/javascript’;s.src=(w.location.protocol===’https:’?’https:’:’http:’)+’//static’+(c.origin?’-’+c.origin:”)+’.plista.com/async’+(c.name?’/’+c.name:”)+’.js’;g.parentNode.insertBefore(s,g);}
}({
”publickey”: ”1e4a40d964e08999c1a53e8a”,
”origin”: ”se”
}));

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...