Uncategorized

Ny bild visar baksidan på ASUS Zenfone 5 Lite

ASUS kommer med 99% säkerhet visa upp nya mobiler på MWC-mässan som drar igång i slutet på månaden. Nu har en bild på mobilens baksida läckt. 


Vi kan se att mobilen kommer få en USB Type-C-kontakt tillsammans med dubbla högtalargrillar i botten. Vidare kan vi se att mobilen kommer få dubbla kameror på baksidan tillsammans med en fingeravtrycksläsare. ASUS har valt att använda sig av glas på baksidan. Jag hoppas således att mobilen kommer få trådlös laddning, även om chansen är minimal.

Källa

(function(c){var g,s=’script’,w=window,n=c.name||’PLISTA’;if(!w[n]){w[n]=c;g=w.document.getElementsByTagName(s)[0];s=w.document.createElement(s);s.async=true;s.type=’text/javascript’;s.src=(w.location.protocol===’https:’?’https:’:’http:’)+’//static’+(c.origin?’-’+c.origin:”)+’.plista.com/async’+(c.name?’/’+c.name:”)+’.js’;g.parentNode.insertBefore(s,g);}
}({
”publickey”: ”1e4a40d964e08999c1a53e8a”,
”origin”: ”se”
}));

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...