Uncategorized

Officiell bild läcker ut på Moto G6 – har en fingerläsare placerad på framsidan trots 18:9-format

Moto kommer med största sannolikhet visa upp nya telefoner på MWC. Nu har Moto G6 fastnat på en officiell bild. 


Det speciella med mobilen är att Moto lyckats pressa in en fingeravtrycksläsare på framsidan trots att företaget givit mobilen formatet 18:9. Utöver det kan vi se att mobilen kommer få dubbla kameror på baksidan. I specifikationsväg nämns ett batteri på 3000 mAh och processorn Snapdragon 450.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...