Uncategorized

Jag gör en unboxing på Xiaomi Mi Mix 2

Under dagen har jag fått hem ett paket från Xiaomi innehållande en Xiaomi Mi Mix 2. Innan det kommande testet kommer här en liten unboxingtext. 

Vi kan direkt se att Xiaomi skalat ner lådan från Mi Mix där företaget verkligen ansträngt sig att få till en fin låda. Xiaomi Mi Mix 2 har fått en fyrkantig, platt låda med texten ”Mix” på framsidan. På baksidan av lådan hittar vi en text med tillhörande specifikationer. Väl inne i lådan finns telefonen, ett adapter från 3,5 mm till USB Type-C (då Mix 2 saknar ett hörlursuttag), en stickpropp, ett genomskinligt fodral och en USB Type C-sladd.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...