Uncategorized

ASUS Zenfone 5 är tillverkarens nya flaggskepp

Det ser ut som att ASUS kommer visa upp ett gäng nya telefoner på årets MWC-mässa. Nu har specifikationerna läckt ut till det nya flaggskeppet Zenfone 5. 


Tidigare år har ASUS flaggskepp kallats för exempelvis Zenfone 4 Pro, det här året kommer ASUS välja att ta en annan väg. Tillverkarens nya flaggskepp kommer kort och gott kallas för Zenfone 5. ASUS Zenfone 5 sägs erbjuda en 5,7 tumsskärm med upplösningen 2246 x 1080 pixlar i formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 tillsammans med 6 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Telefonen kommer med Android 8.0 Oreo från start.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...