Uncategorized

Nokia 4 kommer drivas av Snapdragon 450 – presenteras sannolikt under MWC

HMD Global kommer som så många andra tillverkare hålla ett event på MWC. Nu ser det ut som att tillverkaren kommer presentera inte mindre än tre nya mobiler. 


Jag har redan rapporterat om att tillverkaren antagligen kommer visa upp Nokia 7 Plus med Android One. Men det ser dessutom ut som att tillverkaren kommer visa upp instegsmobilen Nokia 1, men även en Nokia 4, en mobil som sägs få processorn Snapdragon 450 under huven.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...