Uncategorized

Roland Quandt: Sony ändrar designen i år, men med små steg

Sony har sedan företaget presenterade Xperia Z våren 2013 haft mer eller mindre presenterat smartphones som sett likadana ut. Enligt Roland Quandt kommer företaget fortsätta med dessa småsteg. 


Förra året presenterade Sony ingen 18:9-telefon. Inte heller i år har företaget presenterat någon telefon av denna sorten, inte ännu i alla fall. Konkurrenterna har nästan alla presenterat nya flaggskepp med det ”nya” formatet, och till slut ser det även ut som att Sony kommer få lov att visa upp en 18:9-smartphone. Något Quandt däremot menar är att Sony kommer fortsätta ta minikliv på designfronten. Jag kan bland annat tänka mig att tillverkaren kommer fortsätta med sitt rektangulära designspråk.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...