Uncategorized

Rykte: Apple visar upp två ramlösa iPads i mars

Det ser ut som att Apple (i vanlig ordning) kommer hålla ett event i mars. Här förväntas tillverkaren inte visa upp nya smartphones utan en ännu större pryl! 


Det ser ut som att Apple kommer visa upp två nya iPads på företagets event som Apple kommer hålla någon gång i mars. Det spekuleras om att plattorna kommer få samma design som iPhone X fått, därför kommer de antagligen sakna TouchID för att istället erbjuda FaceID. Skillnaden mellan de två kommer antagligen bara bli storleken på displayerna.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...