Uncategorized

Här är LG V30S

LG har under natten offentliggjort företagets nya version av flaggskeppet V30 med AI-funktioner och mer minne än tidigare. Här är LG V30S. 


Vi kan se att LG V30S kommer bli tillgänglig i en grå färg, det låter kanske inte så roligt, men jag misstänker att färgen kommer vara snygg i verkligheten. Skillnaden på hårdvarufronten mellan LG V30s och dess föregångare är att V30s kommer få 6 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. LG har satsat mycket på AI-funktioner i kameran då LG V30S kamera känner av vilket motiv enheten ska fota, och på så sätt kan enheten ta bättre bilder. Övriga specifikationer är desamma som hos vanliga LG V30.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...