Uncategorized

Här är ASUS Zenfone 5 Lite

Utöver Zenfone 5 och Zenfone 5Z presenterade ASUS mellanklassmobilen Zenfone 5 Lite, en telefon som har riktigt många kameror.

Telefonen har fått en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9. Telefonen kommer med antingen Snapdragon 430 eller Snapdragon 660. Bägge varianter kommer med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan av enheten sitter en primär 16 MP-kamera tillsammans med en sekundär kamera som kan fånga vidvinkelfoton i 120 grader. På framsidan sitter istället en 20 MP-sensor med tillhörande lins som kan fånga foton i 120 grader.
I övrigt har mobilen fått ett 3300 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad baktill och Android 8.0 Oreo från start.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...