Uncategorized

Läckta uppgifter kring HTC Desire 12 Plus avslöjar 6 tumsskärm i formatet 18:9

Det ser ut som att HTC inom kort komma hålla ett event där företaget kommer presentera två nya mellanklassmobiler vid namn HTC Desire 12 och HTC Desire 12 Plus. Nu har vissa specifikationer läckt ut till Desire 12 Plus. 


Telefonen kommer få en 6 tumsskärm med upplösningen 720 x 1440 pixlar tillsammans med formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 450 tillsammans med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Telefonen har fått en bakre 13 MP-kamera och en främre 8 MP-kamera. 
I övrigt ser telefonen ut att få ett 2965 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 Oreo direkt ur lådan. 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...