Nokia 9 får fingeravtrycksläsare under displayen

HMD Global visade nyligen upp flaggskeppet Nokia 8 Sirocco. Det verkar dock inte stoppa den finländska tillverkaren som för tillfället ser ut att hålla gasen i botten på motorvägen. 

Det ser ut som att HMD Global inom kort kommer visa upp den nya mobilen Nokia 9, en telefon som ser ut att bli ett riktigt vrålåk. Det påstås bland annat att mobilen kommer få en Full Display i formatet 16:9, processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne samt en kamera som ska vara en klass för sig.

Det senaste om Nokia 9 är att mobilen sägs få en fingeravtrycksläsare under displayen, något som inte låter helt otänkbart med tanke på att det redan finns ett gäng mobiler som visats upp med den tekniken.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!