Hem Matnyttig info om sidan – hur startade allt, hur testar jag prylar och hur har sidan utvecklats?

Matnyttig info om sidan – hur startade allt, hur testar jag prylar och hur har sidan utvecklats?

26961957 2107279129500641 7264426525974608889 O

Som 16-åring startade jag upp bloggen Mobilanyheter. Det här var en sida jag öppnade för att testa något nytt i livet, att skriva om mobiler. Jag har, vecka efter vecka, upptäckt att det blir roligare och roligare att skriva om mobiler för varje dag som går. 

Tro det eller ej, men jag läser era kommentarer, varenda en. Det är bara det att de är väldigt många och tyvärr har jag inte tid att svara på alla kommentarer. Våren 2016 startade jag upp Mobilanyheter med tanken att det måste finnas någon svensk mobilsida som är riktigt snabb ut med nyheter, och då menar jag inte flera dagar efter som vissa av mina konkurrenter fortfarande är. Sagt och gjort startade jag upp Mobilanyheter för att vara först ut med mobil-nyheter. Sedan dag ett har jag försökt att hålla i mitt löfte om att vara först ut med nyheter, vilket jag tror att jag vunnit på.

Jag har flertalet sett folk som kommenterat och frågat hur jag kan släppa info om en ny mobil sekunden den presenteras och så vidare. Svaret på den frågan är att jag ofta får mejl från tillverkarna med all information jag behöver typ en vecka innan ni får veta om det via bloggen. Eftersom jag har en så stor läsarskara är det inte bara ni läsare som (förhoppningsvis) trivs på sidan, utan det är dessutom väldigt många tillverkare som ser detta och skickar hem produkter som jag får testa. Senaste mobilerna jag fått hem är Xperia XZ2 och XZ2 Compact, två mobiler som jag kommer släppa test på innan säljstart 6e april. Jag testar alltid de produkter jag får hem minst fyra dagar för att verkligen testa enheterna till max.

Lämna ett svar