Hem Stor läcka om Huawei P20 Pro avslöjar det mesta

Stor läcka om Huawei P20 Pro avslöjar det mesta

Gsmarena 002

Huawei kommer nästa tisdag hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp tre nya telefoner; P20 Lite, P20 och P20 Pro. Nu ser det ut som att det mesta läckt ut gällande P20 Pro! 

Telefonen kommer få en 6,1 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 19:9. Panelen som displayen består av kommer vara en OLED-panel. Under huven hittar vi processorn Kirin 970 tillsammans med 6 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Huawei har satsat hårt på kamerorna i P20 Pro. Huvudkameran har fått upplösningen 40 MP, den sekundära har fått upplösningen 20 MP medans den tredje kameran på baksidan fått upplösningen 8 megapixel. P20 Pro kommer, precis som Galaxy S9, kunna skifta mellan bländartalen f/2.4 och f/1.6. Telefonen ska dessutom ha hybridzoom upp till fem gånger. På framsidan sitter en ensam 24 MP-kamera.

I övrigt kommer mobilen få ett 4000 mAh-batteri med snabbladdningsstöd, IP68-klassning, en motsvarighet till Apples Face ID och Android 8.1 Oreo från start. Huawei P20 Pro kommer bli en dyr pjäs då den antagligen kommer kosta runt 9490 kronor.

Källa

 

Lämna ett svar