Hem Samsung undersöker touchproblem med Galaxy S9

Samsung undersöker touchproblem med Galaxy S9

73 Samsung Galaxy S9 And S9 Plus

Samsung släppte nyligen Galaxy S9 och S9+ på diverse ställen i världen. Nu rapporterar användare om att de upplever touchproblem med Galaxy S9. 

Enligt uppgifter har vissa exemplar av Samsung Galaxy S9 touchproblem med displayen. En källa uppger att skärmen inte registrerar tryck på den. Det ser dock ut som att endast vanliga Galaxy S9 drabbats av problemet.

At Samsung, customer satisfaction is core to our business and we aim to deliver the best possible experience. We are looking into a limited number of reports of Galaxy S9/S9+ touchscreen responsiveness issues. We are working with affected customers and investigating. We encourage any customer with questions to contact us directly at 1-800-SAMSUNG.

Lämna ett svar