Xiaomi

Xiaomi presenterar Mi Mix 2S med Snapdragon 845

Xiaomi har under dagen presenterar företagets nya flaggskeppsmobil Mi Mix 2S. Detta är en telefon som kan skryta med tunna skärmramar och det senaste chippet från Qualcomm, nämligen Snapdragon 845.

Telefonen har fått en 5,99 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med formatet 18:9 (med en AMOLED-panel). Under huven hittar vi chippet Snapdragon 845 tillsammans med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. På baksidan hittar vi dubbla 12 MP-kameror och på framsidan sitter en 8 MP-kamera.

I övrigt har Mi Mix 2S fått ett 3400 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare monterad på baksidan och Android 8.0 Oreo från start.

Texten uppdateras och kan komma att korrigeras.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...